2743029162 Ιωάννου 12, Ξυλόκαστρο info@kloutsiniotis.gr

Κλουτσινιώτης
Εμπορία - Μελέτες - ΕγκαταστάσειςΟι υπηρεσίες μας:
Στην επιχείρηση του κου Κλουτσινιλωτη, εκτός από την μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων, συνεργαζόμαστε και με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης, των ηλιακών συστημάτω και του εξαερισμού, με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες υπηρεσίες με ποιοτικά προϊόντα.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει ο κος Κλουτσινιώτης και το συνεργείο του, αναλαμβάνουν να φέρει εις πέρας εργασίες που αφορούν την Μελέτη και Εγκατάσταση οικιακών ή επαγγελματικών συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, υδραυλικών συστημάτων, ηλιακών συστημάτων και εξαερισμών. 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις υπηρεσίες μας:


Κλιματισμός

 

Έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε μελέτη και σχεδιασμό του χώρου και να σας προτείνουμε συμφέρουσες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για κλιματισμό και εξαερισμό του χώρου σας, για την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου εγκατάσταση  οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών μονάδων (τοίχου, δαπέδου, ντουλάπες, κλπ) στα πλαίσια προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας.
 

 
Θέρμανση

 

Αναλαμβάνουμε να εκτελέσουμε μελέτες για την εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης σε κτίρια, συγκρότημα κτιρίων, πολυκατοικίες και εργασιακούς χώρους. Μετά και αφού πρώτα συμφωνήσουμε με τον πελάτη, γίνεται η εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης. Σ'εμάς θα βρείτε προϊόντα απ'όλους του μεγάλους οίκους.
Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε :

  • Λέβητες πετρελαίου - αερίου
  • Καυστήρες πετρελαίου - αερίου

Εταιρείες που συνεργαζόμαστε:

G3G - ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

GGN 2 - ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

GGN 4 - ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

 
 

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΑΕΡΙΟΥ - EL-DB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΑΕΡΙΟΥ - BIG FK

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

 

LOGANO G125WS ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

LOGANO G215WS ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

LOGANO GE315 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

LOGANO GE515 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

LOGANO GE615 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

 

F110 NT - ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

F220 NT - ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

F320 NT - ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δείτε τον

 

Εξαερισμός

 

Εξυπηρετούμε τις ανάγκες αερισμού – εξαερισμού κάθε σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής μηχανημάτων εξαερισμού και σας προτείνουμε λύσεις υψηλών προδιαγραφών.

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα για καινούργιες εγκαταστάσεις, αλλά υποστηρίζουμε και ήδη υπάρχουσες.
 

 
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

 

Στην επιχείρησή μας, εκμεταλλευόμαστε πλήρως τις δυνατότητες του ήλιου, εγκαθιστώντας Ηλιακά συστήματα και ηλιακούς θερμοσίφωνες των εταιρειών Emersan και Calpak, της οποίας είμαστε και εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες.

Επιπλέον καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε οτιδήποτε αφορά εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών, ανεμογεννητριών και υδροηλεκτρικών συστημάτων.
 

 
Υδραυλικά

 

Η Interplast παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα στους τομείς της οικοδομής, των τεχνικών έργων και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Ο κος Κλουτσινιώτης με σύμμαχο την Interplast, την Brass Form, την Fiore, την Grohe, την Ideal Standard, την Viospiral και τους υπόλοιπους μεγάλους οίκους, παρέχει άριστης ποιότητας προϊόντα στις υπηρεσίες του, που καλύπτουν όλες τις  ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής.
 

 
Αντλίες Θερμότητας

 

Η αντλία θερμότητας δεν αποτελεί μια νέα τεχνολογία. Η αρχή λειτουργία της είναι ίδια με αυτή που εφαρμόζεται στα ψυγεία και τις γνωστές σε όλους μας κλιματιστικές συσκευές.

Εάν για παράδειγμα θεωρήσουμε ότι το εσωτερικό μιας κατοικίας είναι η μία δεξαμενή και το εξωτερικό περιβάλλον η δεύτερη, με τη χρησιμοποίηση μίας Α/Θ θα αντλήσουμε θερμότητα από τον εσωτερικό χώρο της κατοικίας και θα την απορρίψουμε στο περιβάλλον. Το αποτέλεσμα θα είναι η θερμοκρασία της κατοικίας να μεταβληθεί.

Η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας απαιτείται μόνο στο στάδιο της άντλησης θερμότητας και ο χρήστης πληρώνει μόνο το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για την άντληση.

Το ηλεκτρικό ρεύμα δηλαδή, δεν χρησιμοποιείται ως πηγή για τη δημιουργία θέρμανσης ή ψύξης και γι’ αυτό η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος που απαιτείται για τη λειτουργία της αντλίας θερμότητας είναι πολύ μικρή, σε σχέση με το αποτέλεσμα που παίρνουμε σε ψύξη ή θέρμανση.

Για παράδειγμα, αν αντλήσουμε 3kWh ενέργειας από το περιβάλλον συν 1kWh ηλεκτρικής ενέργειας που θα χρειαστούμε για τη μετατροπή θα έχουμε συνολικά 4kWh ωφέλιμης θερμικής ενέργειας.

Οι περισσότερες αντλίες θερμότητας θεωρούνται ανανεώσιμη πηγή ενέργειας (με βαθμό αποδοτικότητας πάνω από 3,3) καθώς αντλούν τη μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που απαιτούν από το περιβάλλον.

Από την άλλη πλευρά, τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης καίνε ορυκτά καύσιμα, όπως πετρέλαιο ή φυσικό αέριο που επιβαρύνουν σημαντικά το περιβάλλον και ο βαθμός απόδοσης τους δεν μπορεί να ξεπεράσει την μονάδα (100%).
 

 

 

Σχετιικά μ'εμάς


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ.
 2743029162 | Κιν. 6944847904 | Fax: 2743029163
Email: kloutsiniotisn@gmail.com

Κλιματισμος – Θερμανση – Υδρευση – Εξαερισμος – Ανανεωσιμες Πηγες Ενεργειας

πελοποννησος, κορινθος, ξυλοκαστρο

λεβητες πετρελαιου αεριου

θερμαντικα σωματα, πανελ

ηλιακα συστηματα

 

Εμπορια – Μελετες – Εφαρμογες – Εγκαταστασεις 

Κλιματισμός: Fujitsu, Inventor SharpToyotomi, Midea, LG, Daikin

Θερμαντικά σώματα: Rapido, Riello, Bentone 

Λέβητες – Καυστήρες: Lamborghini

Ηλιακά συστήματα: Calpak, Enersan

Υδρευση: Interplast, Brassform